Skip to main content

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat. Azzal, hogy belépett a Trafik.sk oldalra, kötelezettséget vállal, hogy elfogadja szabályrendszerünket, a nemzetközileg hatályos adatközlési normákat, valamint a szerzői jogokat szabályozó normákat.

A Trafik.sk portálon közzétett valamennyi információ a szerkesztők tulajdonát képezi. A szerkesztők fenntartanak a portál bármely részének bármilyen módon történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal bármelyik elemét üzleti célból másolni, tárolni, feldolgozni, közzétenni eredeti, vagy módosított formában. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Értesüléseink máshol csupán a Trafik.sk-ra való konkrét hivatkozással közölhetők, az eredeti információ tartalma nem módosulhat.
A Trafik.sk szerkesztői pontos és hiteles információk közlésére törekszenek, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalnak. A Trafik.sk szerkesztősége nem vállal felelősséget a blogbejegyzések és hozzászólások tartalmáért.

A Trafik.sk a lehető legnagyobb teret adja meg a véleményeknek, ám a vita elemi szabályainak betartását követeli meg. Törlünk minden törvénybe ütköző hozzászólást, az agresszív, mások jogait csorbító, rasszista, gyűlöletkeltő, félelemkeltő kommenteket is.

A portál nem ad teret a kommentek között szervezett reklám, vagy politikai kampány jellegű hozzászólásoknak. Fenntartjuk a jogot a kommentelési lehetőség felfüggesztésére.

A kommentelési szabályok megszegése figyelmeztetéssel, kirívóan súlyos esetben a hozzászólási lehetőség megszüntetésével jár.